mandag den 5. marts 2012

SPINATPASTA MED CHORIZO, ARTISKOKKER OG MOZZARELLA

Hvis man har brug for en lækker, nem og hurtig aftensmad - er denne ret uden tvivl en mulighed. Den tog os ca. 10 min at lave. Her på det sidste er vi blevet ret vilde med artiskokker, så vi ville lave noget med dem - man kan jo nok næsten komme dem i alle hovedretter. Retten bestod af frisk spinatpasta, grillede chorizo stykker, store kapers, mozzarella, artiskokker og lidt cherry tomater - på toppen blev der pyntet med lidt frisk basilikum. Chorizoen stegte vi i ovnen i ca. 7 min, hvilket gjorde den rigtig sprød. I stedet for chorizo kunne man også sagtens bruge laks eller kylling. For os fungerede retten fint som en hovedret, men hvis portionen bliver lidt mindre, ville den også sagtens kunne gå som forret. Uden chorizoen kunne man bruge retten som tilbehør.

- Christine og Laura

Ingredienser (til 2 pers.):
1 pakke frisk spinat pasta
1/2 dåse artiskokker
5 cherry tomater
1 pakke mozzarella ost
8 store kapers
ca. 80 gram chorizopølse

Skær chorizopølsen i skiver og kom dem på en bredepande med bagepapir. Kom dem i ovnen i ca. 5-7 min ved 170 grader (varmlufts). Kog pastaen som anvist på pakken. Skær artiskokker, cherry tomater,  mozzarella og kapers i skiver.
Anret pastaen på en tallerken og kom de andre ingredienser oven på. Pynt med lidt basilikum og evt. lidt olivenolie.

- Christine og Laura
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. Det ser virkeligt lækkert ud - og en nem og god pastaret er altid velkommen! :)
    Det er sjovt, som I har ramt alle de ingredienser, jeg elsker. Meget inspirerende (:
    Kh
    Luise / Sesam, Sesam
    http://sesamsesam.com/

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Luise, ja lige præcis! Den var super lækker! :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...